Єдина Країна! Единая Страна!

УВАГА КОНКУРС ДЛЯ ТАЛАНОВИТОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ


Долучайтесь і досягнете успіху!

ПАТ «Укрсоцбанк», UniCredit Bank™ анонсує старт IX Всеукраїнської студентської UniОлімпіади, головною метою якої є допомога талановитій студентській молоді у виявленні та розвитку власних здібностей, створенні сприятливих умов для професійної реалізації, а також залучення обдарованих студентів у подальшому до роботи в Банку.
До участі в UniОлімпіаді запрошуються студенти 4-5 років навчання спеціальностей економіка, фінанси, банківська справа всіх національних або приватних вищих навчальних закладів України.
Олімпіада проводиться в 2 етапи: І тур - 9 жовтня 2012 року, ІІ тур - 20 жовтня 2012 року. Перший тур (відбірковий) проходитиме шляхом тестування в режимі «on-line», а другий (фінальний), який відбудеться в Києві, передбачає проведення 3 завдань, одне з яких підготовка презентації на зазначену тему.
Визначення фіналістів першого (відбіркового) туру здійснюється за максимальною кількістю набраних балів в ході тестування та за часом надання відповідей. 100 учасників, які отримали найвищі результати, отримують пам’ятні призи та зараховуються до зовнішнього кадрового резерву Банку з правом проходження виробничої практики в ПАТ «Укрсоцбанк», UniCredit Bank™.
Переможці фінального туру Олімпіади в особистій першості нагороджуються Дипломом, відповідно I, II, III ступенів, отримують матеріальну нагороду (І місце - 8000 грн., ІІ місце - 6000 грн., ІІІ місце - 4000 грн.) та право працевлаштування в систему Банку, після отримання диплому про повну вищу освіту.
Оцінюватиме знання конкурсантів спеціальне фахове журі, до складу якого входитимуть топ-менеджери та представники ПАТ «Укрсоцбанк», ПАТ «УніКредит Банк», а також представники групи UniCredit.
Реєстрація за адресою: