Єдина Країна! Единая Страна!

Ми в Громадській раді

   29 січня не без складнощів та перепетій відбулись установчі збори по формуванню нового складу Громадської ради при ЖОДА. Серед інших інституцій громадянського суспільства, подав свою кандидатуру і Житомирський обласний осередок Асоціації трудових об'єднань молоді України. Кандидатуру Голови ЖОО АТОМ Андрія Сочинського було затверджено як члена Громадської ради.
   Як повідомив Андрій Іванович: "До наступних зборів Громадська рада планує розподілитись для роботи у комісіях, поки відбуваються робочі, технічні моменти з приводу організації ефективної роботи. На основі рішення організації планую долучитись до роботи комісії, яка буде займатись проблемами молоді в першу чергу. Враховуючи специфіку діяльності нашої організації - це найбільш доцільне рішення, а ефективність і виваженість його та й, в цілому діяльності Громадської ради, покаже час".
    Основна інтрига і певна напруга полягала в тому, що чітко намітились три претендента на посаду голови (В. Піньковський, Л. Антонюк, О. Умінський), а це означає, що процес обрання міг бути складним, довготривалим, а в певній ситуації і не керованим. Очолив новостворену Громадську раду Леонід Антонюк (ЖОА "Дзвони Чорнобиля"), заступником було обрано Володимира Піньковського (ЖОННКТ "Відергебурт"), секретарем ради Юлію Слобожан (ГО "Скарби Полісся").
    Сподіватимемось на плідну співпрацю не тільки з керівництвом Громадської ради, а й з усіма інституціями громадянського суспільства Житомирщини та матимемо надію, що окрім решти повсякденних проблем найбільш активні члени громади області не забуватимуть і про проблеми молоді!