Єдина Країна! Единая Страна!

КОЖНА ПТИЦЯ ЗНАЙДЕ СВОГО ГРИЦЯ!

    Команда ztatom стала учасником не тільки цікавої, а й корисної для молоді події - відтворення стародавніх українських весільних обрядів. Своє весілля "відсвяткував" активний учасник ЖОО АТОМ Сергій Кравчук, а старости, свати, хрещені та інші гості з числа трудової молоді Житомирщини допомагали добитися руки нареченої (яка до речі представляла наших друзів Обласну молодіжну творчу спілку художників та мистецтвознаців) чи навпаки не давали йому цього зробити. Весілля проходило за усіма стародавніми звичаями з сватаннями, перепонами, рушниками, благословінням і т.д.



    Як зазначив сам наречений: "Це моє перше весілля (з усмішкою)! Своє весілля також планую організувати в національному українському стилі. Сподіваюсь, що наше, рідне стане популярним серед молоді" .

      А людина, яка не хотіла віддавати просто так наречену, головний сват нашого весілля (за сумісництвом Голова ЖОО АТОМ) Андрій Сочинський зазначив наступне: "Це справді чудова "практика" для майбутнього власного весілля, чудова нагода переконатись наскільки ти володієш дорогоцінним досвідом попередніх поколінь наших предків. Дуже чудову справу з відновлення традицій започаткувала наш друг Інна Величко. Бажаємо їй продовжувати в тому ж дусі, а самі будемо максимально долучатись до її заходів, адже в погоні за модними закордонними трендами ми забуваємо власні корені. Хотілося б, щоб все більше наших молодих пар вшановували своє, рідне, тоді і шлюб буде довговічним і щасливим, і родина міцна!"