Єдина Країна! Единая Страна!

Об'єктивНА реальність



    Саме таку назву отримав І Обласний фестиваль інтерактивних театрів в колі студентської молоді. Виступивши одним із організаторів, команда Ztatom вирішила підтримати його організацію та проведення, як одну із не тільки цікавих, а й корисних форм вторинної зайнятості молоді. Оскільки обов'язковою умовою участі колективів була соціальна тематика інтерактивних вистав, головним завданням фестивалю оргкомітетом було визначено об'єднати обдаровану молодь Житомирщини та привернути увагу до соціальних проблем, від яких страждають наші співгромадяни.
      Всього у фестивалі взяли участь 11 кращих колективів ВНЗ області. Переможцем журі обрало колектив "Персона" Житомирського інституту медсестринства. Як відзначає авторка та голова оргкомітету фестивалю Інна Палько:
"Глядачі засобами театрального мистецтва доторкнулися гострих соціальних проблем, про які, в принципі, не прийнято говорити зі сцени, які проте є, і які є болючими для суспільства. Чудовий результат показав всі передумови до продовження Фестивалю і в майбутньому"
       Як зазначив член оргкомітету, Голова ЖОО АТОМ Андрій Сочинський
"Приємно було долучитись до чудової справи, започаткованої пані Інною вже давно, в якій в студентські роки навіть особисто доводилось брати участь. Справа дійсно варта потраченої чималої роботи, оскільки ми підтримали ідею Інни Палько від самого початку і пройшли з нею весь тернистий шлях, а також долучились не тільки організаційно, а й у вигляді спонсорської допомоги. Особливо приємно було бачити членів команди Ztatom не тільки серед оргкомітету, волонтерів, а й серед учасників. Команда Інституту медсестринства звісно показала чудову підготовку, але мене особисто вразила бурхливість емоційної гри однієї студентки Університету Франка, в якій лише згодом я упізнав активну учасницю нашої організації, та ще й, як виявилось, авторку цієї вистави - Ярославу Кондратенко" (на фото)

     Щиро вітаємо всіх організаторів і учасників з вдалим стартом доброї справи та бажаємо подальших творчих успіхів та грандіозних проектів!
БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ І ТУТ